قطع نشدن تماس ورودی در دیزا ایزابل

amirreza_als

عضو جدید
2021 , March 26
24
1
3
سلام
یک خط شهری رو با fxo با سرور ایزابل ارتباط دادیم و روی ایزابل دیزا اجرا کردیم
مشل اینجاست که وقتی تماس میره سمت ایزابل و گیرنده تماس،تماس رو قطع میکنه،تماس توی مرکز میمونه و قطع نمیشه و اون داخلی ک تماس سمتش هدایت شده بود یکسره زنگ میخوره

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
سلام وقت بخیر
این مشکل به دلیل عدم هم خوانی سیگنال های مخابرات و VOIP می باشد، و وقتی که تماس قطع میشود به دلیل وجود این مشکل تلفن همچنان زنگ میخورد،که راه حل منطقی ای برای حل این مشکل تا بحال من پیدا نکرده ام .
برای حل این مشکل شما یا در گیت وی باید سیگنال ها را تغییر دهید و با آزمون و خطا این مشکل را کمتر کنید، که باز احتمال هم خوانی سیگنال ها کم هست، یا در ایزابل داخلی مقصد را در حالت
NO ANSWER ،بعد از یک محدودیت زمان زنگ خوری مشخص ، در حالت Hang-up قرار دهید . تا تلفن قطع شود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HFS

adam11

عضو جدید
2024 , August 2
2
0
1
سلام وقت بخیر
این مشکل به دلیل عدم هم خوانی سیگنال های مخابرات و VOIP می باشد، و وقتی که تماس قطع میشود به دلیل وجود این مشکل تلفن همچنان زنگ میخورد،که راه حل منطقی ای برای حل این مشکل تا بحال من پیدا نکرده ام .
برای حل این مشکل شما یا در گیت وی باید سیگنال ها را تغییر دهید و با آزمون و خطا این مشکل را کمتر کنید، که باز احتمال هم خوانی سیگنال ها کم هست، یا در ایزابل داخلی مقصد را در حالت
NO ANSWER ،بعد از یک محدودیت زمان زنگ خوری مشخص ، در حالت Hang-up قرار دهید . تا تلفن قطع شود .
با تشکر اگر می شود توضیح در مورد حالت hang-up بدهید چون وقتی answer را انتخاب میکنیم گرینه hang up وجود ندارد

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
سلام وقت بخیر
در تنظیمات Extension ،
در قسمت Optional Destinations
به صورت عکسی که پیوست میکنم تنظیم کنید . hangup.png

• Like
Reactions: HFS

mhdinri

عضو جدید
2024 , August 12
4
1
3
دستگاه FXO شما چه مارکی هست؟ اگر خط شما پرگین نباشد خیلی از مشکلاتتون حل میشه با پیش فرض دستگاه. اگه دستگاهتون GrandStreamهست بفرمایید براتون تنظیمات رو ارسال کنم.
این رو هم بررسی کنید که خط شما از طرف مخابرات پرگین نباشد (می توانید در موردش سرچ کنید).خیلی از مشکلات از پرگین بودن خط نشات میگیره.
حالا اگه خطتون پرگین نیست و مشکلی نداره باید فرکانس های بوق قطعی تماس رو ضبط کنید و باز های زمانیش رو اندازه بگیرید و مقادیر رو در دستگاهتون وارد کنید.
مثلا وقتی قطع میشه صدای دیییییییییییید ................ دیییییییییییید ................ دیییییییییییید ................ دیییییییییییید رو باید اندازه بگیرید چند صدم ثانیه دیییییییییییید هست و چندثانیه سکوت. و مقادیر رو در دستگاهتون وارد کنید.
در کشورهای مختلف این مقادیر متفاوت هستند.

Kourosh

عضو جدید
2024 , October 23
1
0
1
درود بر همگان
بنده هم با همین مشکل چند روزی هست دارم سروکله می زنم و راهکارهای گوناگونی را بررسی کردم ولی پاسخ نگرفتم. اگه بشه تنظیمات برای بنده ارسال بشه که بیکران سپاسگزارتون میشم.
بنده یک Grandstream HT841 دارم.