عدم اتصال به محیط وب ایزابل

محسن عامری

عضو جدید
2024 , April 3
8
0
1
سلام وقت بخیر
ممنون از اموزش های عالی
با اموزش های شما بنده یک مرکز تلفن ایزابل راه اندازی کردم و در داخل شبکه مشکلی ندارم . چطور میتونم از طریق اینترنت به محیط وب ایزابل دسترسی داشته باشم ؟ تنظیمات NAT انجام شده ، از طریق اینترنت به محیط وب سرور دوربین های شرکت دسترسی دارم ولی به محیط وب سرور ایزابل دسترسی ندارم . احتمالا نباید تو سرور ایزابل تنظیماتی انجام بشه ؟

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
با سلام وقت بخیر
ممنون از توجه شما
لطفا NAT را به سمت پورت 443 تنظیم کنید ،ضمنا ایزابل شما باید دسترسی به اینترنت داشته باشد .

• Like
Reactions: محسن عامری

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
مشکل حل شد ، نرم افزار بریا نصب کردم . تماس برقرار میشه ولی صدا نمیاد
تماس در شبکه داخلی انجام میشود یا شبکه خارجی ؟
درصورتی که شبکه خارجی باشد لطفا NAT داخلی مورد نظر را در قسمت Extension ایزابل فعال کنید .
همچنین کدک های ilbc , g723,g729,g726 را نیز در قسمت Asterisk Sip Setting فعال نمایید .
همچنین میتوانید در قسمت service port ، sip port را هم یکبار غیر فعال کنید و کانکشن ها را پاک کرده و تست کنید و یکبار هم فعال کرده و تست کنید .
و NAT با پورت 20000-10000 هم تنظیم شود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mhdinri

محسن عامری

عضو جدید
2024 , April 3
8
0
1
درصورتی که شبکه خارجی باشد لطفا NAT داخلی مورد نظر را در قسمت Extension ایزابل فعال کنید .
همچنین کدک های ilbc , g723,g729,g726 را نیز در قسمت Asterisk Sip Setting فعال نمایید .
چک میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم

محسن عامری

عضو جدید
2024 , April 3
8
0
1
همچنین میتوانید در قسمت service port ، sip port را هم یکبار غیر فعال کنید و کانکشن ها را پاک کرده و تست کنید و یکبار هم فعال کرده و تست کنید .
برای فعال سازی کدک ها میگه external ip نباید خالی باشه
ای پی پابلیک شرکت رو بزنم یا ای پی پابلیک خونه رو ؟

آخرین ویرایش:

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
برای فعال سازی کدک ها میگه external ip نباید خالی باشه
ای پی پابلیک شرکت رو بزنم یا ای پی پابلیک خونه رو ؟
به صورت زیر قرار دهید .
ippublic.png➡

و حتما در روتر میکروتیک dst nat با پورت 20000-10000 را به سمت مرکز تلفن تنظیم کنید . ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mhdinri