- 2023 , September 12
- 4
- 1
- 1
سلام وقت بخیر. مهندسین عزیز بنده یه پروژه گرفتم که متاسفانه یا خوشبختانه برای استفاده از خطوط شهری آنالوگ (تماس های ورودی و خروجی) بایستی از روتر سیسکو 2811 استفاده کنم. آشنایی با تجهیزات سیسکو هم دارم و به فرض اینکه ورژن ip voice روی روتر هست و آی پی هم برای ether0/0 ست شده ممنون میشم با توجه به عکس ارسالی که نشان دهنده قرارگیری ماژول های fxo روی روتر هست سوالات این بنده نیاز به کمک و جواب بدین. ( اصلا کاری به پورتهای fxs ندارم)
1- کانفیگهای روی روتر سیکو رو باید چی بزنم!
2- در مورد Sip-trunk بین این دو که مسلماً از نوع trust هست توضیحاتی ارائه بفرمایید و آیا مثل fxo گرند استریم نیاز هست که تنظیمات calling to voip و Dialing to pstn رو هم انجام بدم یا خیر. اگر آره بایستی چیکار کنم.
خلاصه بگم وقعاً نیاز به کمک دارم و دوره آموزش جامع ایزابل رو هم تهیه کردم ولی مهندس همتی عزیز سرشون شلوغ هست و هنوز فرصت نکردن این مبحث رو آموزش بدن.
ممنون.
1- کانفیگهای روی روتر سیکو رو باید چی بزنم!
2- در مورد Sip-trunk بین این دو که مسلماً از نوع trust هست توضیحاتی ارائه بفرمایید و آیا مثل fxo گرند استریم نیاز هست که تنظیمات calling to voip و Dialing to pstn رو هم انجام بدم یا خیر. اگر آره بایستی چیکار کنم.
خلاصه بگم وقعاً نیاز به کمک دارم و دوره آموزش جامع ایزابل رو هم تهیه کردم ولی مهندس همتی عزیز سرشون شلوغ هست و هنوز فرصت نکردن این مبحث رو آموزش بدن.
ممنون.
پیوست ها
-
91 کیلوبایت بازدیدها: 6