کانفیگ سیب مخابرات

sib

عضو جدید
2024 , December 10
6
0
1
با سلام و خسته نباشید ما از مخابرات خط 5 رقمی خریداری کردیم روی شبکه میکروتیک و مرکز تلفن گرند استریم داریم من اومدم طبق خط هایی که قبل داشتیم پورت wan که lan 2 میشه طبق گقته مخابرات به lan4 م ودم فایبر هوم وصل کردم و lan1 مرکز تلفن را به سویچ و تنظیمات ساخت سیپ ترانک رو طبق اموزش های داخل سایت انجام دادم اما 2 تا موضوع یکی اینکه باید روی میکروتیک هم کاری انجام بدم و این یوزر پسورد که مخابرات بهم داده کجا وارد بکنم روی همین مودم هم اینترنت دارم که از میکروتیک ppoe میزنه ممنونم

Hasan 1367

عضو جدید
2020 , September 3
42
7
8
با سلام
بنده اخیرا این کار را با سیپ ترانک شرکت خصوصی انجام داده و جواب گرفتم.شرح کار بدین صورت بود که پورت شبکه مودم را به پورت wan مرکز تلفن ucm وصل نمودم.سپس پورت Lan مرکز تلفن ucm را به سوئیچ و آی پی فون ها وصل کردم.سپس وارد تنظیمات ucm شده و از بخش voip trunk یک ترانک Register sip trunk ساختم و در بخش host name آی پی SBC و دربخش username و Password مقادیر دریافتی از مخابرات را ثبت کرده و سیپ ترانک را رجیستر کردم.سپس برای برای تماس های خروجی outbound و برای تماس های ورودی inbound ساختم.تست کردم و کاملا OK بود.

sib

عضو جدید
2024 , December 10
6
0
1
با سلام
بنده اخیرا این کار را با سیپ ترانک شرکت خصوصی انجام داده و جواب گرفتم.شرح کار بدین صورت بود که پورت شبکه مودم را به پورت wan مرکز تلفن ucm وصل نمودم.سپس پورت Lan مرکز تلفن ucm را به سوئیچ و آی پی فون ها وصل کردم.سپس وارد تنظیمات ucm شده و از بخش voip trunk یک ترانک Register sip trunk ساختم و در بخش host name آی پی SBC و دربخش username و Password مقادیر دریافتی از مخابرات را ثبت کرده و سیپ ترانک را رجیستر کردم.سپس برای برای تماس های خروجی outbound و برای تماس های ورودی inbound ساختم.تست کردم و کاملا OK بود.
سلام ممنونم انجام دادم ولی جایی برای وارد کردن یوزر و پسورد نیس کجا باید وارد کنم

Hasan 1367

عضو جدید
2020 , September 3
42
7
8
نرم افزار گرند استریم را باز کنید،سمت چپ وارد بخش Extension/Trunk شوید سپس VOIP TRUNK را انتخاب کنید و سپس در سمت راست ADD را بزنید و یک REGISTER SIP TRUNK بسازید و در آنجا یوزرنیم و پسورد را وارد نمایید و نتیجه را مطرح نمائید.

sib

عضو جدید
2024 , December 10
6
0
1
نرم افزار گرند استریم را باز کنید،سمت چپ وارد بخش Extension/Trunk شوید سپس VOIP TRUNK را انتخاب کنید و سپس در سمت راست ADD را بزنید و یک REGISTER SIP TRUNK بسازید و در آنجا یوزرنیم و پسورد را وارد نمایید و نتیجه را مطرح نمائید.
ممنونم باز هم نشد عکس ارسال کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من داخل روتر هیچ کاری نکردم نیاز هست چیزی بنویسم

پیوست ها

• 188.4 کیلوبایت بازدیدها: 7
  • 140.9 کیلوبایت بازدیدها: 7

sib

عضو جدید
2024 , December 10
6
0
1
درود بر شما
چقدر برای خط 5 رقمی هزینه کردید؟
و چه شماره ای؟
از کجا خرید کردید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام و ارادت
حدود 50 میلیون که به اجاره مخابرات هست و اینکه خط یکطرفه هست فقط میشه تماس گرفت باهاش از مخابرات درخواست دادیم شماره 36118