صدای یکطرفه در گوشی یالینک در ns500

سفیدگری

عضو جدید
2021 , April 8
38
10
8
سلام وقت بخیر
بنده یک گوشی یالینک 33 به ns500 رجیستر کردم . دو طرف به هم زنگ میزنند ولی صدا یکطرفه آن هم از یالینک به گوشی های پاناسونیک ارسال میشه و صدا از گوشی های پاناسونیک به یالینگ ارسال نمیشه. لطفا بفرمایید مشکل کجاست ؟ سپاس از آقای مهندس

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
سلام وقت بخیر
لطفا کارت dsp را چک کنید ببینید کارت شما سالم است و IP کارت شما در رنج شبکه و سانترال شما باید باشد.

سفیدگری

عضو جدید
2021 , April 8
38
10
8
سلام آی پی dsp در رنج شبکه و سانترال هستش و کارت هم اگه سالم نباشه احتمالا نمیشه شلف مجازی را مشاهده کرد و یا مارتی به آن اضافه کرد. آیا ممکنه از پورت باشه؟ و باید کجا را چک کرد؟

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
مشکل صدا در سیپ به کارت dsp و شبکه مربوط میشه و اینکه کارت dsp اگر وجود نداشته یا مشکل داشته باشه هم میشه شلف رو مشاهده کرد و حتی داخلی اضافه کرد.
و اینکه ایا دو تا تلفن یالینک باهم تماس می گیرند صدا دارند ؟ اگر دو تا تلفن ندارید دو تا سافت فون راه اندازی کرده و تست کنید

آخرین ویرایش:

سفیدگری

عضو جدید
2021 , April 8
38
10
8
عرض کردم که کارت dsp وجود داره و آی پی هم گرفته . من دو تا آی پی دادم یکی به سانترال و دیگری به dsp 192.168.20.240 و 241. پینگ هر دو را در شبکه ای که گوشی یالینک بهش متصل هستش را دارم. گوشی هم رجیستر شده. زنگ هم میخوره.
لطفاً اگه ممکنه آقای مهندس همتی لطف کنند اظهار نظر فرمایند. تا مشکل حل بشه

• Like
Reactions: آذرنیا

سفیدگری

عضو جدید
2021 , April 8
38
10
8
سلام سپاس از راهنمایی شما. سافت فون نصب کردم و صدای دوطرفه برقرار شد. ولی متاسفانه گوشی یالینک همچنان صدای یکطرفه دارد. امکان دارد که مسئله مربوط به کدک صدا باشد ؟
کدک صدای پاناسونیک چیه ؟

آذرنیا

عضو جدید
2022 , December 28
61
31
18
تهران
سلام وقت بخیر
بله امکانش هست به کدک مربوط باشد کدک ها را در وب تلفن یالینک تغییر دهید یعنی تنظیمات کدک در NS500 و تلفن یالینک را یکی کنید و تست کنید.
Firmware تلفن یالینک را هم به آخرین نسخه ارتقا دهید.
و میتوانید با شماره 02167241222 تماس بگیرید تا توسط همکاران فنی به صورت ریموت چک شود .

آخرین ویرایش: