مشکل در برقراری تماس بین دو مرکز ایزابل با وجود Trunk و ارتباط شبکه‌ای صحیح

Moeinmoheb

عضو جدید
2025 , December 11
3
0
1
سلام دوستان
در حال راه‌اندازی ارتباط بین دو مرکز ایزابل در دو شعبه مختلف هستم تا داخلی‌های هر دو شعبه بتوانند یکدیگر را شماره‌گیری کنند.

تا اینجا مراحل زیر انجام شده:

- ارتباط شبکه‌ای بین دو سایت از طریق Tunnel IPIP برقرار شده و هر دو ایزابل یکدیگر را بدون مشکل پینگ می‌کنند.
- یک ترانک SIP بین دو مرکز ایجاد کرده‌ام؛ ثبت (Register) بدون مشکل انجام می‌شود.
- Outbound Route هم مطابق سناریو تعریف شده و بررسی کرده‌ام که به درستی روی همان ترانک ارسال می‌شود.
- تنظیم Context مربوطه را نیز روی `from-internal` قرار داده‌ام (طبق آموزش PBXshop).

**مشکلی که رخ می‌دهد:**
از هر دو سمت که داخلی می‌گیرم، تماس به ترانک ارسال می‌شود اما بلافاصله قطع شده و پیام «شماره اشتباه است» پخش می‌شود. در Operator Panel هم مشاهده می‌کنم که تماس روی ترانک می‌آید و فوراً Reject می‌شود.

**سؤال:**
به‌رغم اینکه تمام تنظیمات مطابق آموزش انجام شده، عدم تطابق شماره (Number mismatch) باعث Reject شدن تماس می‌شود. ممکن است از چه بخشی باشد؟
- نیاز به تغییر در Dial Pattern‌هاست؟
- Context سمت مقابل درست اعمال نشده؟
- یا باید Inbound Route جداگانه‌ای برای دریافت رنج داخلی‌های شعبه مقابل تعریف شود؟

لطفاً اگر تجربه مشابهی دارید یا نقطه‌ای وجود دارد که معمولاً از قلم می‌افتد، راهنمایی بفرمایید تا این دو مرکز بتوانند تماس داخلی بین‌شعبه‌ای برقرار کنند.

پیشاپیش ممنون از همراهی و راهنمایی‌تان.

2025 , June 1
42
3
8
بهتره به جای سیپ از IAX2 استفاده کنی
type=friend
host=IP_EZABEL2
context=from-internal
disallow=all
allow=alaw,ulaw
qualify=yes
trunk=yes
برای سیپ هم
type=peer
host=IP_EZABEL2
dtmfmode=rfc2833
disallow=all
allow=alaw,ulaw
directmedia=no
qualify=yes
insecure=port,invite
context=from-internal

Moeinmoheb

عضو جدید
2025 , December 11
3
0
1
Host=IP SERVER ISSABEL 2
type=peer
Qualify=Yes
context=From-Internal
Insecure=Port Invite
درود
این کانفینگ زده شده برای ترانک سیپ

2025 , June 1
42
3
8
زمانی که context=from-internal باشه تماسها اصلا وارد inbound نمیشه
شما باید در کنسول ایزابل لاگهارو ببینید اون لاگها قطعا نشون میده مشکل کجاس

آخرین ویرایش:

moeenmoheb

عضو جدید
2023 , June 24
29
0
1
اصفهان
moeingraphic.ir
با استفاده از ترانک IAX2 مشکل حل شد
type=friend
host=IP_EZABEL2
context=from-internal
disallow=all
allow=alaw,ulaw
qualify=yes
trunk=yes
تنها مشکلی که الان بنده دارم این هست که اگر من داخلی ای رو بگیرم که در مرکز مقابل باشد مثلا 241 و این داخلی مستقیم روی گوشی پرسنل زنگ بخورد(یعنی بیاد و از طریق خط سیپ ترانک روی گوشی شخص زنگ بخوره، به صورتی که از یک ترانک خارج شود در ان مرکز) صدا خیلی خیلی بد هست و قطع وصل شدید داره و اصلا مشخص چی گفته میشه ولی با این حال اگر داخلی روی ip phone ریجستر باشه بدون هیچ گونه قطعی و لگ و با بهترین کیفیت صدا میره ومیاد
کلا هر تماسی که از خط سیپ ترانک مرکز تلفن مقابل خارج میشه صداش بد هست مثلا حتی اگر من بخواهم توی یکی از مراکز با خط مرکز دیگه تماس بگیرم صدا بد هست
دلیلش چی می تونه باشه، راه حل لطفا پیشنهاد میدهید.

و یک مورد دیگر، یکی از مرکز تلفن ها به صورت مادر و مرکزی هست من می خواهم اگر تماس گرفته شد با ivr مرکز اصلی و داخلی مرکز دوم گرفته شد وصل بشه بهش به چه صورت هست؟

2025 , June 1
42
3
8
در مورد سوال اول مربوط میشه به کدکهاتون ویا پهنای باندی که ترانک زدید. این دو خط رو پاک کنید ببینید بهتر میشه یا نه
disallow=all
allow=alaw,ulaw
در مورد ivr داخلیهای مرکز مقابل را روی مرکزی که ivr پخش میکنه به عنوان other ext تعریف کنید.

آخرین ویرایش:

moeenmoheb

عضو جدید
2023 , June 24
29
0
1
اصفهان
moeingraphic.ir
درود
مورد اول را تست می کنم نتیجه را خدمتتان اطلاع میدهم
مورد دوم به عنوان other ext تعریف کردم ولی جواب نداد و بوق متداوم پشت سر هم میده که انگار داخلی وجود ندارد یا اشتباهه